Karma Sergi

II. ULUSLARARASI ARDAHAN ANADOLU SERAMİKLERİ SEMPOZYUMU
 
Sempozyum Karma Seramik Sergisi
“Kültürel Katmanlarda Kuş Figürü”
22-27 Ekim 2024
Sergi Şartnamesi
  1. Sergi, karma seramik sergisidir.
  2. Serginin teması/konusu “Kültürel Katmanlarda Kuş Figürü” olacaktır.
  3. Seramik ve çini eserler kabul edilecektir, teknik serbesttir.
  4. Duvarda sergilenecek eserler kabul edilecektir (pano, karo, tabak vb.).
  5. Eserlerin uzun kenarı en fazla 40 cm olmalıdır ve duvara askı ile asmaya hazır olmalıdır, asma aparatı bulunmayan ve sağlam bir şekilde asma aparatı hazırlanmamış eserler sergilenmesi mümkün olmayacaktır.   
  6. Islak imzalı başvuru formu ve eser görseli 07 Ekim 2024 tarihine kadar uaass@ardahan.edu.tr e- posta adresine SERGİ BAŞVURUSU başlığı ile gönderilmelidir.
  7. Sempozyuma gelecek katılımcılar eserlerini en geç 21 Ekim 2024 tarihinde Sergi Düzenleme kuruluna teslim etmelidir. Sergiye posta/kargo yolu ile gönderilecek eserler en geç 14 Ekim 2024 tarihine kadar Ardahan Üniversitesi, Güzel Sanatlar Fakültesi, Yenisey Kampüsü, Çamlıçatak Mevkii, Ardahan adresinde olacak şekilde göndermesi gerekmektedir. Belirtilen tarihlerden sonra gelen eserler kabul edilmeyecektir. (Ardahan’a kargo 3 günde ulaşmaktadır, her kargo kampüse kargo hizmeti vermemektedir. Kampüse kargo hizmeti veren kargolar haftada bir kez teslimat yapılmaktadır.)
  8. Sergi sonrası eserlerin kargoya verilerek gönderilmesi durumunda kargo ücreti eser sahibi tarafından karşılanır. Kargoda oluşabilecek hasarlardan kurumumuz sorumlu değildir.
  9. Sergiye başvuru 6698 Kişisel Verileri Koruma Kanunu (KVKK) gereğince eserlerinizin web ortamında sergilenmesine, sempozyum kitabında yer almasına izin vermiş olursunuz.
Ek-1 Sergi Başvuru Formu
Ek-2 Sergi Görseli

Sergi Başvuru Formuna ulaşmak için lütfen tıklayın...